ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ 1-4-2011

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!

΄Ηθελε να πάει στη Βραζιλία!
Ξαφνικά χθες το βράδυ αστυνομικά όργανα του αεροδρομίου “‘Ελευθέριος Βενιζέλος” φρενάρησαν την απόπειρα του Άκη Τσοχατζόπουλου να πετάξει προς Νέα Υόρκη , με τελικό προορισμό το Σαν Πάολο της Βραζιλίας.
Ο τέως ισχυρός ανήρ του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός αιφνιδιάστηκε, σχεδόν τα έχασε..
–Μα τι είναι αυτά που λέτε από πότε υπάρχει εισαγγελική απαγόρευση εξόδου μου από την Ελλάδα και δεν το ξέρω…
Πήγε να βάλει τις φωνές, ως το συνηθίζει, αλλά ήρεμα ο αξιωματικός του αεροδρομίου του εξήγησε:
–΄Οχι κύριε Τσοχατζόπουλε δεν υπάρχει ειδική εισαγγελική απόφαση για την περίπτωσή σας, αλλά γενική απόφαση της Κυβέρνησης “να μην επιτρέπεται η έξοδος από τη χώρα σε άτομα που με τον έναν ή άλλον τρόπο φαίρονται αναμεμιγμένα σε υποθέσεις κακοδιαχείρησης του δημοσίου χρήματος, ανεξαρτήτως αν τους έχει απαγγελθεί επίσημη κατηγορία..Μάλιστα δε σας πληροφορώ ότι μας εστάλη εγκύκλιος με κατάλογο αρκετών ονομάτων, μεταξύ των οποίων και το δικό σας ! Λυπούμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά.
..Υποβρυχίως ήθελε να φύγει…

Ο αξιωματικός αφού κοίταξε τον αποσβολωμένο Άκη, που συνοδεύονταν από τη γυναίκα του πρόσθεσε:
–Παρά ταύτα, η σύζυγός σας μπορεί να αναχωρήσει, δεν υπάρχει δέσμευση για την κυρία… Είναι ελεύθερη να πετάξει…
Τελικά το ζεύγος Τσοχατζόπουλου, αποφάσισε να μην ταξιδέψει και να επιστρέψει πίσω στην Αθήνα…
Σημειώστε ότι μαζί τους είχαν 12 μεγάλες βαλίτσες, γεγονός που δημιουργεί την υποψία ότι δεν θα ταξίδευαν για ψυχαγωγικούς λόγους, αλλά μάλλον για μακρόχρονη εγκατάσταση.
Μετά το απροσδόκητο αυτό συμβάν, οι φήμες οργίαζαν… Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι το τελευταίο διάστημα είναι οργισμένος με την εμπλοκή του ονόματός του σε μίζες κ.λ.π. γι αυτό και απειλούσε τους πάντες, αλλά φαίνεται ότι άλλαξε στάση και επέλεξε τη φυγή από τη χώρα “να μην βλέπει και να μην ακούει τίποτε”.
–Εδώ είναι σκέτο φρενοκομείο όπως είπε και ο Καραμανλής. Από τη μια στιγμή στην άλλη από ήρωας… σε στέλνουν στο ικρίωμα…Είμαι 75 χρονών και δεν έχω καμιά όρεξη για αστεία, σχολίασε όπως λένε φίλοι του.
Ως γνωστόν την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν οι ανακρίσεις για τα υποβρύχια και τις μίζες..
Σημειώστε ότι ο φλογερός αυτός σοσιαλιστής ήρθε από τη Γερμανία μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρείου, του οποίου υπήρξε YES MAN κι “ό,τι πεις εσύ …Πρόεδρε,” ήρθε λέμε, με τρύπια παπούτσια και ένα ΝΤΕΣΕΒΩ .Σήμερα δεν ξέρει κι ό ίδιος τι μεγάλη περιουσία έχει. Φαίνεται ότι η πολιτική είναι μια επικερδής επιχείρηση… ..αφού τους ανυπόδητους τους κάνει σοσιαλιστικά…πάμπλουτους!
ΦΩΤΟ:Ο Ακης όταν χόρευε ζεϊμπέκικο και μας χόρευε στο ταψί…

Φωτό κορυφής:Ο Άκης έκπληκτος ακούει
τον αστυνομικό διευθυντή
να του ανακοινώνει την
ματαίωση του ταξιδιού του.

Advertisements