ΚΟΤΡΩΝΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΕΧΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ… ΛΕΕΙ:

Το τι θα πιάσει τώρα ο Δένδιας το ξέρουμε… Αν ενθυμείστε , λίγα λεπτά μετά το έγκλημα του Ν. Ηρακλείου… δήλωσε για… «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», ήτοι δηλαδή οι δολοφονηθέντες είχαν λογαριασμους νύχτας… Έτσι θα …ροβολήσει τις όποιες συλλήψεις κάνει προσεχώς …ο διασκεδαστικός Κερκυραίος ..ΧΟΥΒΕΡ… ή Χούφτερ!

Δένδιας: Θα σηκώσουμε κάθε πέτρα για να πιάσουμε τους άθλιους δολοφόνους

Xρήστος Μπόκας

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης προανήγγειλε τη «μεγάλη μάχη» ενάντια στην τρομοκρατία με αφορμή τη διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο – Ζήτησε την καταδίκη της χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις

Την «μεγάλη μάχη» ενάντια στην τρομοκρατία προανήγγειλε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας στην Βουλή ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν θα αφήσουμε πέτρα που να μην σηκώσουμε ώστε οι άθλιοι δολοφόνοι να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη». Ο υπουργός αναφορικά με την πρόσφατη άνανδρη εκτέλεση είπε ότι «αυτό δεν ήταν εκτέλεση αλλά αθλία δολοφονία και αυτοί άθλιοι δολοφόνοι. Πρέπει να δώσουμε την μεγάλη μάχη ενάντια στην τρομοκρατία», απευθυνόμενος όμως στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι «όμως για να καταπολεμήσει η κοινωνία την τρομοκρατία χρειάζεται η ομόθυμη, απόλυτη χωρίς υποσημειώσεις και οποιαδήποτε εσωτερική διαφωνία σε κόμματα καταδίκη της τρομοκρατίας. Είναι το απαραίτητο βάθρο για να αντιμετωπιστούν όσοι στερούν ξεδιάντροπα την ζωή των πολιτών και την αξιοπρέπεια».

Πέραν αυτών, ο κ. Δένδιας απαρίθμησε τις ενέργειες κατά την διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι περιορίστηκε δραστικά το μεταναστευτικό κύμα, «καθάρισαν» τα κέντρα των μεγάλων πόλεων, αντιμετωπιστηκε η εγκληματικότητα.

Όπως είπε: «Με ρητή εντολή Σαμαρά η κυβέρνηση στράφηκε στην αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Έσπασε το άβατο και τις καταπατήσεις: βίλα Αμαλίας, πανεπιστήμια κ.α. Έλεγχος σε καταυλισμούς. Αντιμετωπίστηκαν φαινόμενα όπως οι Σκουριές και η τρομοκρατία στο Βελβεντό χάρη στις θυσίες των αστυνομικών». Σημείωσε ότι ασφάλισαν τα σύνορα στον Έβρο και πλέον «εισέρχονται 4-5 χιλιάδες μετανάστες το μήνα όταν πριν έμπαιναν 12-13 χιλιάδες».

Κατήγγειλε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «αντί να αναγνωρίσει τις προσπάθειες, κατασυκοφαντεί την χώρα, όμως, οι διεθνείς οργανισμοί αναφέρουν άλλα…» ενώ υποστήριξε ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανεδαφικές και «παραμύθια της Χαλιμάς».
ΠΗΓΗ;http://www.protothema.gr