ΑΠΟΡΙΕΣ …ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΟΥ: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΑΣ!-ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΜΥΘΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΑΣ …ΓΙΑ

ΣΑΣ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΝ ΜΑΛΑΚΙΑ!

ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ 

ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η…ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ

ΚΑΛΠΗΣ! ΚΑΙ Η ΕΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ…

Γράφει κάτι γραφικά.Για να είναι ομολογιούχος …πρέπει λογικά να έχει νιονιό, έτσι; ΄Οχι κοινός βλάξ είναι… όπως και πολλοί άλλοι… όμοιοί του! Την έπαθε, αλλά μην θέτει ερωτήματα για τη δικαιοσύνη!

ΤΟ ΛΕΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ… σε υποτίθεται σκεπτόμενους ανθρώπους: Η εξουσία ( φαύλοι πολιτικοί-τυχοδιώκτες και νταβατζήδες εν γένει) , η Δικαιοσύνη (με όλο τον συρφετό του υπαλληλισμού της), η Αστυνομία κι ο Στρατός φυσικά) … και ασφαλώς το Ιερατείο της Εκκλησίας …είναι οργανέτα … της εκάστοτε διοίκησης….

Χρησιμοποιούνται αναιδώς από εξουσιαστικά κοθόνια κι αυτοί ως κοθόνια εκ καταγωγής οικογενειακής κληρονομιάς , προσκυνάνε και εκτελούν εντολές,  ηλιθίων, σε βάρος των λαών! Απορρούμε πού δεν το έχετε καταλάβει… Αν και η «τακτική» είναι προαιώνιος!  Λοιπόν η λέπρα της ζωής μας στα 2014 είναι ΟΛΟΙ οι εξαρτώμενοι από το γκουβέρνο! ..Και για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο… κι απτό… λέμε: Οι λεγόμενοι δημόσιοι λειτουργοί ,( το αιδείον της Χάϊδως δηλαδή) ….. δηλαδή, δικαστικοί,στρατιωτικοί, γενικώς δημόσιοι υπάλληλοι, εξαρτούν την επιβίωσή τους από τα αφεντικά της εξουσίας-κυβέρνησης. Μια κουτσουκέλα να κάνουν…αντίθετη προς το συμφέρον της διοίκησης…ΕΞΩΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ… και χάνουν τα πάντα( μεροκάματο και χίλια δυο πλεονεκτήματα.. που η δημοσιοΥπαλληλική ιδιότητά τους έχει εφεύερει …προκειμένου να απομυζά τον ιδρώτα του λοιπού λαού…

ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΠΩΣ που υπαληλεύουν στην εξουσία είναι οργανέτα και υποκινούμενα σε βάρος του ΑΠΛΟΎ ΛΑΟΥ!…  Θυμίζουμε: Οι εγκληματίες του Χίτλερ, έστω τα απλά φανταράκια της κατοχής μας … άνοα-άσκεπτα… έλεγαν την ανοησία:… » ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ …ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΜΕ!

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΠΟΥ ΑΘΩΩΝΕΤΣΕ …ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ..ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΎΣΑΤΕ; Η εκτελείτε και τώρα; ΦΙΛΟΤΙΜΟ , ΨΥΧΗ,  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΕΣ … ΕΧΕΤΕ;

***Μην ψάχνεστε για τα οργανέτα του κράτους ..( Δικαστικοί, στρατιωτικοί, αστυνόμια, κ.λ.π.) δεν έχουν καμιά συνείδηση… Είναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ! ..ΚΡΙΜΑ ΜΕΝ… ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΘΡΩΠΊΣΟΥΜΕ… Το σύστημα του κρατισμού, τους έχει σαλατοποιήσει!ΚΡΙΜΑ..ΠΟΛΥ!

Συνεπώς ΜΗΝ ΧΥΝΕΤΕ.. δάκρυα  για αστυνόμους,δικαστικούς και λοιπούς κωλοκρατικούς!

ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΊΟΥ!..Και χαίρουν πάσης ευτυχίας … μετά των ανυποψίαστων οικοιγενειών τους…

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΌ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΚΑΡΙΟΙ-σιτιζόμενοι εκ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ!

Καταλάβατε ΡΕ; ΄Οχι δεν καταλαβαίνετε! ΛΟΓΩ ΝΙΟΝΙΟΥ ΣΑΣ! Ο εξαρτώμενος-σιτιζόμενος με μισθό από το κράτος , αυτό το φαθλέστατο κράτος μας, είναι υποχρεωμένος να εκτελεί τις εντολές του ΜΕΓΑΛΟΥ κρατικού αφεντικού… Δείτε τις απορίες του αναγνώστη:

Κράτος και δανειστές εξαπάτησαν τους ομολογιούχους του δημοσίου εξαπατήθηκαν από το κράτος και τους δανειστές. Και τα δύο μέρη ενήργησαν σε συμπαιγνία  για να τους αρπάξουν τις αποταμιεύσεις. Εν ψυχρώ έγκλημα. Ο Στουρνάρας μιλώντας στον Ομολογούχο και Πρόεδρο των Οικοδόμων Κυκλάδων, είπε: «Μην σας παραμυθιάζουν με ψεύτικες ελπίδες. Το θέμα σας θεωρείται λήξαν»! Και η ΕΕ συμμέτοχος στο έγκλημα δεν πρόκειται να δικαιώσει τους ομολογιούχους. Ακόμη και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να καταφύγουν δεν πρόκειται να πάρει θέση υπέρ των ομολογιούχων. Θα πει απλά «είναι θέμα των ελληνικών δικαστηρίων»! Και αφού τα ελληνικά δικαστήρια, δηλ. το ΣτΕ απεφάνθη ότι η κλοπή των ομολογιούχων είναι νόμιμη (!), τότε δεν απομένει τίποτε για τους ομολογιούχους. Ημάλλον απομένει ως όπλο τους η εκδίκηση. Μπορούν οι ομολογιο΄θυχοι να τιμωρήσουν με την ψήφο τους όλα τα πολιτικά σκύβαλα και τους εθνοπροδότες που τους έκλεψαν τις καταθέσεις για να τις δώσουν στους τοκογλύφους! Είναι γνωστά τα ονόματα που υπέγραψαν το PSI. Οι δυο επικεφαλής της σημερινής κυβέρνησης είναι αυτοί που άρπαξαν τις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων. Όσο για το δράμα των ανθρώπων αυτών, διαβάστε μια επιστολή που μας έστειλε ένας μικροομολογιούχος. Τα λέει όλα:«Θα μείνει στην ιστορία η δήμευση των περιουσιών των μικροομολογιούχων απο το Συντεταγμένο κράτος που υποτίθεται υπάρχει για να υπηρετεί τους πολίτες του.Ο πολύς Βενιζέλος πρότεινε τότε στους ομολογιούχους να πάνε να υπογράψουν ότι επιθυμούν εθελοντικά να κουρευτούν τα ομόλογα τους με το PSI διότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε. θα αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές τους!!!Τους πρότεινε να αυτοκτονήσουν οικονομικά. Ο OLI  REN. Τώρα ισχυρίζεται ότι το PSI έγινε κατόπιν συμφωνίας Ελληνικού κράτους και ιδιωτών!!!Πόσοι από τους μικρό ομολογιούχους συμφώνησαν με το PSI;Μετρημένοι στα δάκτυλα επάνω στο πανικό τους. Άρα έγινε επέλαση ΟΥΝΩΝ και βανδάλων στις οικονομίες των μικροομολογιούχωναπό το επίσημο κράτος. Πιστεύαμε ότι στην Ελλάδα λειτουργεί ακόμη ο θεσμός της Δικαιοσύνης και ότι στην κραυγαλέα αδικία το ΣΤΕ θα είχε δικαιώσει τους μικρό ομολογιούχους.Ξαφνιαστήκαμε με την απόφαση του.

ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ… ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ... 

Αναρωτιέμαι η δικαιοσύνη  το ΣΤΕ είναι Ανεξάρτητη η «τσιράκι» των εκάστοτε κυβερνήσεων αφού τα ανώτατα στελέχη διορίζονται από το κράτος; Μήπως είναι συγκοινωνούντα δοχεία οι μεν να εξυπηρετούν τους δε; Εσείς να βγάλετε συνταγματικό το PSI και εμείς θα καλύψουμε όλες τις απώλειες σας από τις περικοπές των μισθών σας. Γνωρίζετε τι αναδρομικά έχουν πάρει οι δικαστικοί;

ΓΙΑΤΊ ρε ΆΣΚΕΠΤΕ …ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ; ΜΥΓΕΣ ΚΟΠΑΝΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ;
Με πόνο ψυχής Ένας μικροομολογιουχος»

Advertisements