ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ…ΨΗΦΙΖΙΟΥΝ …ΤΣΙΠΡΑ!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ…ΑΛΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΟΣ… ΄Ηδη έχει ρίξει στην πιάτσα Θεοδωράκη, Ελια και τι θα δούμε ακόμη!

ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ!

ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑ- ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΕΙΣ… 

Η γνωστή αστρολόγος ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΥΛΟΥ σε συνέντευξή της στο  tribune.gr, προβλέπει πολλά κι ενδιαφέροντα. Ιδού:

**Το 2003 η American Federation of Astrologers (P.Α.Μ.F.A.) την τίμησε με το παγκόσμιο βραβείο της για την προσφορά της στην αστρολογία και τον άνθρωπο. «Η αστρολογία είναι η ζωή μου και η American Federation of Astrologers (P.Α.Μ.F.A.) είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.» λέγει η διάσημη  Ελληνίδα Αστρολόγος 

 

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ!

Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ …ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ο ΧΑΤΖΗΖΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!  
Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι παραγωγοί και οι επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών κόντρα στα σχέδια της κυβέρνησης και το νομοσχέδιο που φέρνει σαρωτικές αλλαγές στο πλαίσιο λειτουργίας τους.
Οι παραγωγοί και οι επαγγελματίες στις λαϊκές αγορές, που χθες διένειμαν δωρεάν προϊόντα σε Αττική και Θεσσαλονίκη έδωσαν το «παρών» στο συλλαλητήριο για την Πρωτομαγιά ενώ προγραμματίζουν σειρά δράσεων τις επόμενες ημέρες.
Την Παρασκευή 2 Μαΐου, ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου στη Βουλή, προγραμματίζεται διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλ. Κάνιγγος, και ώρα 10:30 π.μ. ενώ το Σάββατο 3 Μαΐου οργανώνεται διανομή τροφίμων στον Περισσό, στην οδό Σαλαμίνος.
Όπως σημειώνεται στη σχετική απόφαση των Ομοσπονδιών Παραγωγών και Επαγγελματιών πωλητών των Λαϊκών Αγορών: «Οι πρακτικές «αποφασίζουμε και διατάζουμε» για τη διάλυση των λαϊκών αγορών, χωρίς να λαμβάνουν καθόλου υπ’ όψιν τους τα αιτήματα παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών, δείχνουν το αδιέξοδο και τον πανικό της κυβέρνησης. Η αντιδημοκρατική αδιαλλαξία της κυβέρνησης θα μας βρει όλους ενωμένους σαν μία γροθιά».
Ο Χατζηδάκης υπηρετώντας τις εντολές των Γερμανών βγάζει στη σέντρα τους παραγωγούς και τους εμποράκους των λαϊκών αγορών, εξαθλιώνοντάς τους! Κι’ αυτοί χαρίζουν τα προϊόντα τους. 
Λες και χορεύουν τον χορό του Ζαλόγγου αρνούμενοι να πέσουν στα χέρια του εχθρού-εισβολέα! http://indobserver.blogspot.gr/
Advertisements