ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΡΙΤΖΗΝΑΛ ΕΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ  ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ. Έχουν μόνιμο σεισμό εν κρανίω!

ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ!.. κι αυτός συμπτωματικά λέγεται ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ… 


Είναι γνωστόν τοις πάσι, ότι οι άνθρωποι που κάνουν τον αρχισυντάκτη είναι ΔΟΤΟΙ κι όχι έμπειροι δημοσιογράφοι, διότι πολύ απλά δεν έχουν εμπειρία στο ρεπορτάζ… Το πιο κάτω θέμα , πριν επισυμβεί ..τους εδόθη στο πιάτο! ΄Οταν άσχετοι, οι διευθύνοντες τα ΜΜΕ -έντυπα ή ηλεκτρονικά παραμιλούσαν… Δεν καταλάβαιναν. Να γιατί είναι θλιβερή η δημοσιογραφία ,όταν ανίκανοι και εκ του πουθένα ελθόντες ποιούν τον δημοσιογράφο!.. 

To θέμα του σεισμού στην Πάτρα παίζει σήμερα ως πρώτη είδηση! 

Μόνον ένας με απόλυτη δημοσιογραφική οξύνεια δεν αδιαφόρησε για την πρόβλεψη του σεισμού που έγινε ήδη στον Πατραϊκο-Κορινθιακό κόλπο.. Αξιοποίησε … Ο γνωατός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ του Μάκη Βραχιολίδη… τη διαίσθηση ενός ΑΠΛΟΎ ΠΟΛΊΤΗ που είπε .. ότι σε τρεις μέρες θα έχουμε ΣΕΙΣΜΟ στην περιοχή Αιγίου …ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ  ΚΟΘΟΝΙΑ των δοτών …αρχισυντακτών ΛΈΓΑΝΕ ΆΡΕΣ-ΜΆΡΕΣ -ΚΟΥΚΟΥΝΆΡΕΣ! 

Δεν καταλάβαιναν… Τόσο καραγκιόζηδες! ..Οι ποιούντες την σήμερον ημέρα τον δημοσιογράφο!

Ο ΣΕΙΣΜΌΣ  όμως έγινε! Σχεδόν με ακρίβεια στην περιοχή που είπε… έ, έκανε λάθος ως προς την ένταση του σεισμού, αλλά ας μη βιαζόμαστε διότι και οι ειδικοί επιστήμονες (Χουλιάρας) είναι επιφυλακτικοί, διότι μπορεί ο ήδη σεισμός -ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ- μπορεί να έχει και συνέχεια!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 

ΔΕΙΤΕ… το ρεπορταζ;https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=8807175645925678479#editor/target=post;postID=2902495524401724685;onPublishedMenu=allposts;onClosedMenu=allposts;postNum=1;src=link

Advertisements